Fyll i mer än 2 tecken i sökfältet
 
 
Rörprodukter norrland

0

CTC Värmepump EcoHeat 408

CTC Värmepump EcoHeat 408

Artikelnr: 6247695

Ord.pris 126938 kr
87063 kr
Inklusive moms
Kampanj t.o.m 2024-06-30
Antal

Fraktfritt vid köp över 2500 kr

Vid köp under 2500 tillkommer fraktavgift på 250 kr

Vi levererar över hela Sverige

Prisjustering på CTC;s produkter.
OBS! Leveransdagens pris som gäller.
På grund av pandemin så har leveranstiden på produkter från CTC väldigt långa, sedan har dom ändrat villkoren för prissättning till Leveransdagens pris som gäller. Därför kommer vi att att justera slutpriset när leveransen har skett. Det gäller samtliga produkter hos CTC. Vi hoppas att den extrema situationen avtar så snart som möjligt, så att vi kan återgå till normalt läge.

CTC EcoHeat 400
Den tysta, effektiva värmepumpen för berg-, sjö- eller jordvärme med pekskärm och EnergyFlex, modell 406-412, 6-12 kW

CTC EcoHeat 400 passar för olika värmesystem: en-rörs respektive två-rörssystem för radiatorer och konvektorer samt för golvvärme. Med tillbehören för extra shuntgrupp kan du styra två separata värmesystem.

CTC EcoHeat 400 har hög verkningsgrad tack vare en effektiv köldmediekrets med elektronisk expansionsventil och tystgående scrollkompressor. För lägsta ljudnivå är kompressorn och alla övriga kylkomponenter inneslutna i en separat, ljudisolerad enhet.

På CTC EcoHeat 400 har vi valt en egen teknik som ger betydligt jämnare värme. Radiatorer och golvvärme får alltid rätt temperatur tack vare shuntautomatiken. Eftersom temperaturen är konstant slipper du gisslet med expansionsljud som ger störande knäppningar i golv och rörledningar.

Med CTC EcoHeat 400 garanterar vi ett legionellafritt varmvatten. Vår unika lösning producerar nämligen varmvatten efter hand som det används.

EnergyFlex ger dig friheten att komplettera med andra energikällor. Tack vare två kluriga anslutningar kan du komplettera med solvärme, låta en vattenmantlad kamin bidra med värme eller ansluta en pool och njuta av värmen även på sommaren.

Med tillbehöret CTC Internet och appen CTC Connect+, styr du värmepumpen smidigt från din smartphone. Appen laddar du ner kostnadsfritt på App Store eller Google Play.

Teknisk information

Energimärkning

Auktoriserat VVS-företag

Visa Mastercard Facebook Instagram