Fyll i mer än 2 tecken i sökfältet
 
 
Rörprodukter norrland

0

NIBE varmvattenberedare VPB S200 R
NIBE varmvattenberedare VPB S200 R

NIBE varmvattenberedare VPB S200 R

Artikelnr: 6831329

30266 kr
Inklusive moms
Antal

Fraktfritt vid köp över 2500 kr

Vid köp under 2500 tillkommer fraktavgift på 250 kr

Vi levererar över hela Sverige

Prisjustering på Nibe;s produkter. OBS! Leveransdagens pris som gäller.
På grund av pandemin så har leveranstiden på produkter från NIBE väldigt långa, sedan har dom ändrat villkoren för prissättning till Leveransdagens pris som gäller. Därför kommer vi att att justera slutpriset när leveransen har skett. Det gäller samtliga produkter hos NIBE. Vi hoppas att den extrema situationen avtar så snart som möjligt, så att vi kan återgå till normalt läge.

NIBE VPB S200 är en effektiv varmvattenberedare och ackumulatortank som är utformad för anslutning till värmepump, gas eller oljepanna.

NIBE VPB S200 och bergvärmepumpen NIBE S1155 har en anpassad konstruktionsdesign, vilken ger en stilren systemlösning med möjlighet till dold rördragning mellan produkterna. Lagringstanken har isolering av polyuretan vilket ger mycket god värmeisolering.

NIBE S-serien är en naturlig del av ditt uppkopplade hem. Den smarta tekniken justerar inomhusklimatet automatiskt och ger dig fullständig kontroll över systemet från din telefon eller surfplatta. Maximal komfort och minimal energiförbrukning samtidigt som du gör naturen en tjänst.

Passar till NIBE S1155

Teknisk information

Energimärkning

Auktoriserat VVS-företag

Visa Mastercard Facebook Instagram