Fyll i mer än 2 tecken i sökfältet
 
 
Rörprodukter norrland

0

NIBE Ventilationsväxlare ERS  30-400

NIBE Ventilationsväxlare ERS 30-400

Artikelnr: 066165

37540 kr
Inklusive moms
Antal

Fraktfritt vid köp över 2500 kr

Vid köp under 2500 tillkommer fraktavgift på 250 kr

Vi levererar över hela Sverige

Prisjustering på Nibe;s produkter. OBS! Leveransdagens pris som gäller.
På grund av pandemin så har leveranstiden på produkter från NIBE väldigt långa, sedan har dom ändrat villkoren för prissättning till Leveransdagens pris som gäller. Därför kommer vi att att justera slutpriset när leveransen har skett. Det gäller samtliga produkter hos NIBE. Vi hoppas att den extrema situationen avtar så snart som möjligt, så att vi kan återgå till normalt läge.

NIBE ERS 30 är en ventilationsvärmeväxlare med hög temperaturverkningsgrad upp till 94% och låg energiförbrukning. Ventilationsvärmeväxlaren används i hus med en yta på upp till ca 350 m2.

NIBE ERS 30 är avsedd att installeras tillsammans med en NIBE bergvärmepump eller en NIBE luft/vatten-värmepump för ett komplett värme och ventilationssystem. Ventilationsvärmeväxlaren styrs då enkelt via värmepumpen.

Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över energiförbrukningen och blir en viktig del av din uppkopplade vardag. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för maximal komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst.

NIBE ERS 30 är speciellt utvecklad för placering i kallare utrymmen exempelvis kallvinden.

Teknisk information

Användarhandbok

Auktoriserat VVS-företag

Visa Mastercard Facebook Instagram