Fyll i mer än 2 tecken i sökfältet
 
 
Rörprodukter norrland

0

NIBE Markvärmepump/ Bergvärme F 1355-28 frekvensstyrd

NIBE Markvärmepump/ Bergvärme F 1355-28 frekvensstyrd

Artikelnr: 6249270

Ord.pris 226838 kr
172856 kr
Inklusive moms
Kampanj t.o.m 2024-06-30
Antal

Fraktfritt vid köp över 2500 kr

Vid köp under 2500 tillkommer fraktavgift på 250 kr

Vi levererar över hela Sverige

Prisjustering på Nibe;s produkter. OBS! Leveransdagens pris som gäller.
På grund av pandemin så har leveranstiden på produkter från NIBE väldigt långa, sedan har dom ändrat villkoren för prissättning till Leveransdagens pris som gäller. Därför kommer vi att att justera slutpriset när leveransen har skett. Det gäller samtliga produkter hos NIBE. Vi hoppas att den extrema situationen avtar så snart som möjligt, så att vi kan återgå till normalt läge.


NIBE F 1355

NIBE F1355 är en intelligent och kraftfull inverterstyrd bergvärmepump. NIBE F1355 ger optimala besparingar då värmepumpen alltid har rätt prestanda och anpassar sig automatiskt efter fastighetens effektbehov året om. Med lång erfarenhet av effektreglerande bergvärmepumpar och ett av marknadens bredaste sortiment är NIBE en ledande aktör inom inverterteknik.

NIBE F1355 har en hög årsvärmefaktor och ett driftintervall på 428 kW. Med mindre än 5 ton CO2 ekvivalent köldmediemängd per kylmodul har NIBE F1355 inget krav på årlig besiktning. Två kompressorer ger en väl anpassad effektreglering och hög driftsäkerhet, vilket gör NIBE F1355 perfekt för fastigheter med större uppvärmningsbehov.

Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över energiförbrukningen och blir en viktig del av din regleras inomhusklimatet automatiskt för maximal komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst.

Inverterteknik för minimal driftskostnad och optimal årsvärmefaktor. Välanpassad effektreglering och hög driftsäkerhet

Smart teknik med användarvänlig styrning för enkel distanskontroll.

Teknisk information

Energimärkning

Auktoriserat VVS-företag

Visa Mastercard Facebook Instagram