Fyll i mer än 2 tecken i sökfältet
 
 
Rörprodukter norrland

0

CTC Värmepump GS 608

CTC Värmepump GS 608

Artikelnr: 6249340

Ord.pris 116938 kr
80238 kr
Inklusive moms
Kampanj t.o.m 2024-06-30
Antal

Fraktfritt vid köp över 2500 kr

Vid köp under 2500 tillkommer fraktavgift på 250 kr

Vi levererar över hela Sverige

Prisjustering på CTC;s produkter.
OBS! Leveransdagens pris som gäller.
På grund av pandemin så har leveranstiden på produkter från CTC väldigt långa, sedan har dom ändrat villkoren för prissättning till Leveransdagens pris som gäller. Därför kommer vi att att justera slutpriset när leveransen har skett. Det gäller samtliga produkter hos CTC. Vi hoppas att den extrema situationen avtar så snart som möjligt, så att vi kan återgå till normalt läge.

CTC GS 600
En ny snygg, smart och snål serie prisvärda värmepumpar som värmer huset och varmvattnet via en tystgående scrollkompressor med start- och stoppfunktion (on/off-typ).

CTC GS 600 har precis som sin storasyster CTC GSi 600 fått ny design, ny display och en mycket hög finish! Den nya designen gör att var du än väljer att placera din nya värmepump så blir den en snygg del av din inredning.

CTC GS 600 är en av Sveriges mest prisvärda värmepumpar, som under många år framöver kommer att ge skön värme till lägsta möjliga kostnad. CTC GS 600 är utrustad med en tystgående on-off scrollkompressor som gör att produkten blir billigare i inköp, men ger en något lägre besparing.

CTC GS 600 finns i två storlekar, 6 respektive 8 kW och har en varmvattenkapacitet på hela 300 liter. För lägsta energiförbrukning är de även utrustade med A-klassade lågenergicirkulationspumpar och en mycket effektiv isolering.

Med den helt nya integrerade touchdisplayen har CTC GS 600 fått ett uppdaterat gränssnitt där du enkelt når alla funktioner och kan både swipa och scrolla, precis som i din smartphone. Dessutom kan du enkelt spegla displayen i din surfplatta, mobil m.m.

CTC GS 600 har en mycket hög verkningsgrad och en väldigt låg ljudnivå då både kompressor och alla kylkomponenter är inneslutna i en separat, ljudisolerad enhet. CTC GS 600 är enkel att installera då både matarkabel och framledningsgivare är fabriksmonterade. Ett medföljande magnetitfilter ser även till att hålla ditt radiatorsystem rent och fräscht.

CTC GS 600 har internetuppkoppling som standard, så att du enkelt kan styra din produkt på distans. Den är dessutom förberedd för anslutning mot Alexa, Google Home m.m. Eftersom CTC GS 600 även är Smartgrid-förberedd, finns möjligheten att koppla upp produkten mot elbörsen och låta värmepumpen jobba som mest när elpriset är som lägst.

Teknisk information

Monteringsanvisning

Energimärkning

Auktoriserat VVS-företag

Visa Mastercard Facebook Instagram