Fyll i mer än 2 tecken i sökfältet
 
 
Rörprodukter norrland

0

CTC Värmepump EcoPart 412

CTC Värmepump EcoPart 412

Artikelnr: 6246454

Ord.pris 101938 kr
70000 kr
Inklusive moms
Kampanj t.o.m 2024-06-30
Antal

Fraktfritt vid köp över 2500 kr

Vid köp under 2500 tillkommer fraktavgift på 250 kr

Vi levererar över hela Sverige

Prisjustering på CTC;s produkter.
OBS! Leveransdagens pris som gäller.
På grund av pandemin så har leveranstiden på produkter från CTC väldigt långa, sedan har dom ändrat villkoren för prissättning till Leveransdagens pris som gäller. Därför kommer vi att att justera slutpriset när leveransen har skett. Det gäller samtliga produkter hos CTC. Vi hoppas att den extrema situationen avtar så snart som möjligt, så att vi kan återgå till normalt läge.

CTC EcoPart 400
En serie högeffektiva, kompakta värmepumpar på 6-17 kW som svarar för villans eller den mindre industrifastighetens värmebehov.

CTC EcoPart är en kompakt värmepump med samma prestanda som CTC EcoHeat, men utan styrning och varmvattenberedning. Innovativ teknik ger värmepumpen mycket hög verkningsgrad och en besparing upp till 80 %. CTC EcoPart 400 kan producera 65 ºC vatten. Detta gör att du kan få mer badvatten och varmare element. Perfekt för fastigheter med höga framledningstemperaturer.

CTC EcoPart är flexibel och avsedd att kopplas till befintlig eller ny anläggning. Som värmekälla används berg, jord eller sjö. Köldbärarsystemet kan enkelt anslutas på värmepumpens höger-, vänster-, ovan- eller baksida.

Är takhöjden låg och en normal värmepump för hög, då är det perfekt att installera CTC EcoPart 406-412 tillsammans med inomhusmodulen CTC EcoZenith i250L/i350L. Produkternas funktion blir då en komplett värmepump med styrning och varmvatten. Har du extra stort varmvattenbehov kan du koppla CTC EcoPart mot multitanken CTC EcoZenith i550 Pro. Den har en kapacitet på mer än 600 liter 40 °C varmvatten, vilket räcker till 15 duschande tonåringar.

Vill du koppla CTC EcoPart till din befintliga anläggning kompletterar du med styrmodulen CTC EcoLogic Pro/Family. Om energibehovet är extra stort kan då upp till tio värmepumpar samköras.

Redovisad effektivitet för värmesystem gäller tillsammans med styrenhet CTC EcoLogic. Skala för ecodesigndata: A+++ till G

Teknisk information

Tillbehör

Installations- samt Skötselanvisning

Energimärkning

Auktoriserat VVS-företag

Visa Mastercard Facebook Instagram