Fyll i mer än 2 tecken i sökfältet
 
 
Rörprodukter norrland

0

CTC Värmepump EcoPart 435 Basic

CTC Värmepump EcoPart 435 Basic

Artikelnr: 6247725

Ord.pris 201313 kr
137594 kr
Inklusive moms
Kampanj t.o.m 2024-06-30
Antal

Fraktfritt vid köp över 2500 kr

Vid köp under 2500 tillkommer fraktavgift på 250 kr

Vi levererar över hela Sverige

Prisjustering på CTC;s produkter.
OBS! Leveransdagens pris som gäller.
På grund av pandemin så har leveranstiden på produkter från CTC väldigt långa, sedan har dom ändrat villkoren för prissättning till Leveransdagens pris som gäller. Därför kommer vi att att justera slutpriset när leveransen har skett. Det gäller samtliga produkter hos CTC. Vi hoppas att den extrema situationen avtar så snart som möjligt, så att vi kan återgå till normalt läge.

CTC EcoPart Pro/Basic
3-stegs fastighetsvärmepump med inbyggd styrning

CTC EcoPart Pro/Basic kan med hjälp av separata kylmoduler koppla in effekten i tre steg. Detta ger en mjukare drift och bättre anpassning till fastighetens olika effektbehov. Resultatet blir färre start/stopp och en högre värmekomfort jämfört med enstegsprodukter. De separata kylmodulerna ger dessutom en mycket låg ljudnivå.

CTC EcoPart Pro/Basic finns i tre storlekar: 25, 30 och 35 kW och kan seriekopplas i upp till 170 kW (1 st CTC EcoPart i435 Pro + 4 st CTC EcoPart 435 Basic).

CTC EcoPart Pro har det unika styrsystemet CTC EcoLogic Pro inbyggt, som övervakar och styr CTC´s värmepumpar, solpaneler, spetsvärme, bufferttankar, pool, frikyla m.m.

CTC EcoPart Basic kan styras med en digital signal, så kallad termostatstyrning. Dessutom kan den då styras genom kontroll av returtemperaturen, en enkel styrning som passar bl.a. vid ackumulatorladdning.

Tack vare en utvecklad köldmediekrets och mycket effektiva kompressorer kan CTC EcoPart Pro/Basic producera 65 °C vatten. Det gör att du kan få mer varmvatten och varmare element. Perfekt för fastigheter med höga framledningstemperaturer.

Som värmekälla används berg-, mark- eller sjövärme. Brinesystemet kan enkelt anslutas på höger-, vänster-, ovansidan eller baksidan. CTC EcoPart ett säkert och självklart val.

Teknisk information

Tillbehör

Energimärkning

Auktoriserat VVS-företag

Visa Mastercard Facebook Instagram